Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

Kate Moss kafası

İngilizler akın akın Bodrum'a gidiyor, 'Kate Moss'un göbeği nasıl gittiyse ben de ondan yapmak istiyorum' diye, Türkler'in de eksik kalır yanı yok; herkes göbekten şikayet ederek Bodrum Life Co'ya yatmış. Burada asıl mesele dinginlik, arınmak, huzur; göbeğin erimesi de yanına bonus oluyor tabii.
Kate Moss'un tavsiyesi üzerine İngiliz yıldız Sheridan Smith'i de ağırladı aynı merkez. Havuz başında kiminle konuşsam İngiliz çıkıyor, 'Kaçıncı günün, neden geldin?' diye soruyor. Hepimiz kader ortağıyız, burada günlerce yemeden birbirimizden güç alıyoruz. 'Peki, bu yıldızlar burada ne yaptı?' diye merakla merkezin yöneticisi Mirey Yuhay'a gidiyorum. İlk olarak Kate Moss fotoğrafının basına nasıl sızdığını sordum.
Onlar yıllardır buraya gelip kalan misafirler, asla bir görüntüleri basına sızmamıştır; dışarıdan merkeze masaja gelen bir misafir çekip sosyal medyasında paylaşmış, olay göbek görüntüsü öyle yayılmış. Buna da açıklık getirdiğimize göre, 'Peki ya bu yıldızlar ne yedi, ne içti?' diye soruyorum. Mesele tamamen dinlenmek ve huzurmuş. Öyle sanıldığı gibi o göbeği eritmek vs. değil anlayacağınız. Huzur her şeyden önemli; huzurunuz yerinde olsun, kilo zaten gider. Ben yine bir dört gün tamamladım, ruhumu da, bedenimi de arındırdım. Artık 'Kaç kilo gitti?' diye sormayın. Bu kez meselemiz tamamen arınma, Kate Moss kafası... Huzurla kalın...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA